Team


 

 

Wie zijn wij?

Stefanie Schuerman

Stefanie Schuerman

Dierenarts

Ik ben eigenaar en dierenarts van Dierenarts Kudelstaart. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik een aantal korte waarnemingen gedaan om vervolgens, met veel plezier te gaan werken als gezelschapsdierenarts bij Dierenartsenpraktijk Uithoorn- Aalsmeer. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld tot een allround gezelschapsdierenarts met inmiddels 14 jaar ervaring. Na al die jaren is het voor mij nu tijd voor een nieuwe stap: een eigen dierenartspraktijk, waarin persoonlijk contact met dier en eigenaar een van de belangrijkste speerpunten zal zijn. In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat patiënt en eigenaar zich thuis voelen en op hun gemak zijn. Uw huisdier is een belangrijk onderdeel van uw leven en ik wil, samen met mijn assistentes, u de beste zorg aanbieden. Dit nauwe contact met huisdiereigenaren vind ik een belangrijk aspect van mijn vak. Daarnaast heb ik uitgebreide chirurgische ervaring met tevens ervaring in meerdere specialistische operaties. Mijn man Marnix en ik zijn beide van origine Brabanders, Marnix komt uit Etten-Leur en ik uit Goirle, maar inmiddels wonen we met veel plezier al 12 jaar in Aalsmeer met onze twee zoontjes Stijn (10 jaar) en Guus (7 jaar). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn gezin een rondje te varen in ons sloepje, te tennissen (althans proberen, want ik ben pas net begonnen!) of bezig te zijn in mijn huis en tuin. 
Huisdier: een oud konijn Koos, die heerlijk door ons huis huppelt. Hopelijk binnenkort een hond.

Chelsea Quast

Chelsea Quast

Paraveterinair

Toen Stefanie met de vraag kwam of ik met haar in dit avontuur wilde stappen was mijn antwoord volmondig “JA!!” In 2009 ben ik afgestudeerd als paraveterinair en heb ik ruim 8 jaar bij Dierenarts Uithoorn-Aalsmeer met veel plezier gewerkt. Na een “korte break” van 2 jaar kriebelde de praktijk toch wel weer erg en vallen nu alle puzzelstukjes op zijn plek! Specialistische en persoonlijke aandacht voor u en uw dier vind ik erg belangrijk evenals een fijne en laagdrempelige sfeer. Buiten de praktijk ben ik veel tussen de paarden te vinden maar kan ik ook ontzettend genieten wanneer wij onze camper weer klaar maken om mooie herinneringen te maken! Ik woon sinds kort samen met mijn vriend en hopen met de tijd weer een hond (Bullmastiff) in ons midden te mogen verwelkomen! Tot ziens in onze praktijk!

Brenda de Koning

Brenda de Koning

Paraveterinair

Ik ben Brenda de Koning en ik werk met ontzettend veel plezier in de prachtige en warme praktijk van Stefanie. Een aantal jaar geleden heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Ik ben toen begonnen met de opleiding dierenartsassistente. Deze heb ik succesvol afgerond. Voordat ik in deze praktijk kwam werken, ben ik werkzaam geweest in een dierenartsenpraktijk in Amsterdam en nu werk ik lekker dicht bij huis in een hecht team. Bij ons thuis, in Mijdrecht, is het altijd een gezellige boel met mijn man, drie zonen en berner sennen hond Tony. Tony is gek op water en in de zomer zwemmen en varen we veel op de Vinkeveense Plassen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat u en uw lieve huisdier professioneel, vriendelijk , begripvol en met liefde worden behandeld. Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen

Claire Keller

Claire Keller

Dierenarts Hi allemaal! Jullie zien mij nu al een aantal jaar geregeld als dierenarts bij Dierenarts Kudelstaart. Mijn naam is Claire en ik bied met veel plezier regelmatig ondersteuning aan in deze leuke praktijk. Van jongs af aan was ik al gek op dieren. Van de Friese stabij Bozo tot de 6 ratten die ik heb gehad. Thuis wacht nu op mij een hele lieve kat, genaamd Bounty. Ik hockey graag en vind het heerlijk om lange reizen te maken met mijn vriend. Dit kan ik goed combineren als ZZP dierenarts. Ik blijf terugkomen bij Dierenarts Kudelstaart vanwege het persoonlijke karakter en de gezellige klanten. Wie weet tot snel!